070-7446499 info@tppkodent.nl

Over ons

Wij hebben liefde voor het vak én de mens

Een prothese die voelt en oogt alsof het uw eigen tanden zijn, daar zijn we bij TPP Kodent al ruim tien jaar experts in. We zijn een kleinschalige praktijk en kijken altijd naar de persoon achter het gebit, want juist de connectie met onze patiënten maakt ons werk een stuk leuker en betekenisvoller. Daarom krijgt u bij iedere afspraak dezelfde behandelaar en dus een vertrouwd gezicht te zien. Doordat we alle tijd nemen en goed afstemmen wat de wensen zijn, zorgen we ervoor dat iedereen met een brede glimlach onze praktijk verlaat. Dat is onze missie!

Kleinschalige praktijk met voldoende privacy
Ongedwongen sfeer waarin u zich direct welkom voelt
De persoonlijke aandacht voor de cliënt staat centraal
Ervaringsdeskundigen die alleen gaan voor de beste kwaliteit
Nieuwste technieken om beter en efficiënter te werken
Transparantie in de kosten, dus nooit verrassingen achteraf

Cynthia (Tandprotheticus)

Ik ben Cynthia Kosoredjo, geboren in suriname en opgegroeid in een gezin waar tandtechniek met de paplepel werd ingegoten. Mijn vader heeft een eigen tandtechnisch laboratorium in suriname, waar ik van jongs af aan al protheses mocht repareren. In nederland heb ik de opleiding tandtechniek gevolgd en dankzij de inspiratie van onder andere mijn ouders was het altijd mijn grootste droom om de naam Kodent wat betekent Kosoredjo Dental, in Nederland voort te zetten.
Sinds 2011 ben ik gediplomeerd Tandprotheticus en in 2012 werd ik trotse eigenaar van mijn eigen praktijk: TPP Kodent.
Ik vind de verbinding aangaan met onze patiënten en ook dat ze zich welkom voelen in onze praktijk super belangrijk . Ik hoop dat ik u binnenkort welkom mag heten.

Mijn opleidingen

Prothese Specialist

Hier heb ik me gespecialiseerd in de prothetiek en het maken van gehele en gedeeltelijke protheses en kunstgebitten.

Tandtechniek (IVT)

Tijdens deze opleiding heb ik technische kennis en ervaring opgedaan voor het vervaardigen van o.a. een kunstgebit.

Tandprothetiek

Eerstelijns technische zorg, voor cliënten die geheel of gedeeltelijk tandeloos zijn, in combinatie met ondernemerschap en onderzoek.

Krystle (algemeen medewerker)

Mijn naam is Krystle Ngadimin en ik ben sinds 2017 werkzaam bij TPP Kodent. Mijn werkzaamheden zijn zowel administratief als tandtechnisch. Ik plan voor u de afspraken en zorg dat de administratie binnen de organisatie goed verloopt. Daarnaast ondersteun ik bij de voorbereidende werkzaamheden voor het vervaardigen van een prothese. Mijn werk bij TPP Kodent is zeer afwisselend en ik doe het met veel passie en plezier. Wat ik het belangrijkste vind is dat patiënten tijdens en na de behandeling met een lach onze praktijk verlaten.

Macy Hardjo

Ik ben sinds kort op de dinsdag werkzaam bij Kodent en vind het een mooie aanvulling voor mijn ervaring als tandarts assistente.
Ik maak graag een afspraak voor u en ik assisteer ook bij techniek werkzaamheden.
Bij Kodent zie ik dagelijks dat een kunstgebit niet van een echt gebit is te onderscheiden en dat je ook met een kunstgebit mooi en trots kunt lachen.

Hoe patiënten onze praktijk ervaren

Ik werd heel prettig te woord gestaan toen ik in de praktijk kwam. Cynthia is altijd vriendelijk. Ik ben nog nooit zo goed geholpen als in deze praktijk. Werd alle tijd voor mij genomen, en het resultaat is perfect. Ook de nazorg is prima. Alles wordt heel vakkundig gedaan. Ik zal Kodent zeker aan iedereen aanbevelen.

Anoniem

Interesse in een prothese of wilt u een afspraak maken voor controle?

Neem dan gerust contact met ons op.