070-7446499 info@tppkodent.nl

Rebasing & reparatie voor een blijvende stralende lach

Past uw prothese niet meer goed of is deze gescheurd of gebroken? Wacht dan niet te lang met het maken van een afspraak. In onze praktijk kunt u snel terecht!

Rebasing

Door de belasting van de gebitsprothese op uw kaak slinkt in de loop der jaren uw kaak. Daarom is het raadzaam om iedere twee jaar terug te komen voor een controlebezoek. Als uw prothese niet meer goed past wordt er een afdruk genomen van de kaak en kunnen wij een nieuwe laag kunststof onder uw prothese plaatsen waardoor uw prothese weer goed past.

Reparatie

Is een tand uit uw gebitsprothese uitgevallen, is uw gebitsprothese gescheurd of zelfs gebroken? Dan kunt u bij ons terecht voor een reparatie-afspraak. Wij stellen de oorzaak van dit ongemak dan direct vast om herhaling te voorkomen. Een reparatie kan 30 tot 45 minuten in beslag nemen.

Uitbreiding

Voor uitbreiding aan uw gedeeltelijke prothese kunt u ook bij ons terecht. Er wordt dan een afdruk gemaakt van uw kaak waarna wij uw plaatje uitbreiden met één of meerdere tanden of kiezen. Voor deze behandeling bent u uw plaatje een paar uur kwijt.

“Wij zorgen voor een blijvende glimlach die bij u past.”

Al meer dan 10 jaar specialist in het maken en repareren van protheses

Het repareren en maken van gebitsprotheses heeft Cynthia als kind al met de paplepel ingegoten gekregen. Sindsdien heeft ze meerdere opleidingen gevolgd en runt nu al meer dan 10 jaar met plezier haar praktijk, met passie voor het vak én haar patiënten. Naast haar deskundigheid kunt u rekenen op de beste kwaliteit. TPP Kodent maakt namelijk ten allen tijde gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen en de nieuwste technieken en systemen. Bovendien is er voldoende controle achteraf, zodat u en uw omgeving zo lang mogelijk kunnen genieten van uw stralende lach!

N

U kunt direct terecht

Er is geen doorverwijzing nodig van uw tandarts en we hebben ruime openingstijden.

N

Vrijblijvende intake

Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar de mogelijkheden. Hiervoor brengen wij geen kosten in rekening.

N

Ruime vergoeding

De basisverzekering voorziet u een vergoeding van 75% voor de kosten van een volledig kunstgebit.

Kosten en vergoeding

Als gecontracteerde Tandprothetische praktijk in Rijswijk hebben wij zorgcontracten met vrijwel alle zorgverzekeraars in Nederland. Voor u betekent het dat uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar wordt gedeclareerd. Kosten die voor uw rekening zijn worden dan door uw eigen zorgverzekeraar of via Famed aan u doorberekend.

De basisverzekering voorziet u een vergoeding van 80% voor de kosten van een volledig kunstgebit. Uw eigen bijdrage is 20%. Indien u een aanvullende verzekering heeft krijgt u ook nog een gehele of gedeeltelijke vergoeding van uw eigen bijdrage. Nadat u van ons de begroting heeft ontvangen kunt u bij uw eigen zorgverzekeraar nagaan hoeveel er precies vergoed wordt.

Ervaringen van onze patiënten

Hele goede ervaring gehad, ik ben altijd erg zenuwachtig. Maar werd gelijk gerustgesteld en met respect behandeld. Ik raad het een ieder aan om naar Kodent te gaan.

Heel prettige en goede behandeling prima een nieuwe prothese aangemeten gekregen. Ook de medewerkers zijn zeer vriendelijk en kundig.

Uw prothese laten repareren of weer passend laten maken?

Maak direct een afspraak in onze praktijk in Rijswijk.